Yüz Şekline Göre Küpe Seçimi

Yüz Şekline Göre Küpe Seçimi

Küpe, kulağa takılan ve kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan, yüz şekline uygun olduğunda çok güzel kombin tamamlayan bir takı türüdür. Küpe takmak yüzyıllar boyu süregelen bir alışkanlık olsa bile, moda anlayışının günümüze kadar sürekli değişmesinden kaynaklı model ve materyal olarak çok fazla çeşitlilik kazanmıştır. Özellikle tasarım küpeler genç kızlar tarafından çok seviliyor. Bu nedenle çeşit çeşit, rengârenk, farklı formlarda küpe tasarımı ortaya çıkmıştır.

Özenle seçilmiş bir kombini tamamlamak için doğru takıları kullanmak, en az kıyafet seçimi kadar önemlidir. Küpe de bu takılar arasında ilk sırada yer alır. Kullanılan kıyafetin stili, yaka şekli gibi etkenlere göre seçim yapmak hoş bir görüntü için gereklidir. Ayrıca küpe seçerken yüz şeklinize uygun olan modeller fark yaratmanızı ve her bakımdan şık görünmenizi sağlar. Küpe seçiminde bazı dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Küpenin boyutu, çene hizasında mı yoksa çene kemiğinde mi bittiğine dikkat edilmelidir.

Oval Yüz Şekline Göre Küpe Seçimi

İlk olarak oval yüzlü kadınlar, küpe konusunda en şanslı olan grup denilebilir. Çünkü bu yüz tipine sahipseniz, hemen hemen her küpe modelini rahatlıkla takabilirsiniz. Büyük halka küpeler, kalp şeklinde yada uzun boyutta küpeler size çok yakışacaktır. Ancak fiziksel olarak bakıldığında eğer boyunuz kısa ise, sallantılı küpeler sizi olduğunuzdan kısa gösterebilir. Buna dikkat etmelisiniz.

Üçgen Yüz Şekline Göre Küpe Seçimi

Üçgen yüze sahip kadınlar için kısa, yuvarlak, elmas şeklinde küpeler daha uygun olacaktır. Yüze uygun küpe seçiminde ki gerçek amaç, küpe ve yüzü birbirine dengelemektir. Üçgen yüze büyük küpelerle yeni bir hacim yüklemek yerine dar, uzun ve kısa küpelerle hoş bir uyum yakalayabilirsiniz.

Yuvarlak Yüz Şekline Göre Küpe Seçimi

Yuvarlak yüze sahip olan kadınların halka küpelerden uzak durması daha iyi olacaktır. Bunun sebebi ise, halka küpelerin yüzü daha belirgin hale getirip öne çıkarması ve olduğundan büyük gösterebilmesidir. Bu sebeple yuvarlak yüzlü kadınlar keskin köşelere sahip, yuvarlak, kare yada üçgen küpeleri rahatlıkla kullanabilirler.

Kare Yüz Şekline Göre Küpe Seçimi

Kare yüz şeklindeki kadınlar için ise yuvarlak formda ki küpeler çok şık durmaktadır. Bu yüz tipine sahip kadınların özellikle de halka küpeleri tercih etmeleri yüzü ortaya çıkarır. Kare yüz tipine sahip kadınlar, çene kemiğini geçmeyecek uzunlukta küpe modelleri kullanmalıdır.  Uzun küpeler, kare yüzlü kadınlarda çene kemiğinin dikkat çekmesine neden olur. Ayrıca güzel bir görüntü için, kare ve dikdörtgen küpeler değil top ya da yuvarlak küpeler tercih edilmelidir.

Özel davetler ve etkinlikler her bakımdan özenli seçimler yapmayı gerektirir. Bütün olarak bakıldığında güzel görünmek için gerekli her şeyi yapmalısınız. Doğru parçalarla kombin oluşturup, yüz şekliniz için en uygun küpe seçimini yaptıktan sonra tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Yüzünüze Uygun Küpelerle Fark Yaratın

Yüzünüze uygun bir küpe sayesinde günlük hayatta sıradan görünen bir kıyafeti daha şık bir hale getirmek mümkündür. Ama yüzünüze uygun küpe modeli kullanmadığınızda, göz alıcı bir kıyafete bile gölge düşecektir.

Ervalina, ihtiyacınız olan tüm takı ve aksesuarları sizler için tasarlıyor. Her yüz şekli için farklı formlarda, çeşit çeşit üretilmiş küpe modellerine Web sitemizden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tek tıkla satın almış olduğunuz yüzünüze uygun küpeniz, kısa sürede kapınıza gelecek.

Sadece güzel giyinmek yetmez. Renk uyumu, doğru takı seçimi ve özellikle de kendinizi tanımak gerekir. Küpe model olarak her ne kadar gözünüze güzel gelmiş olsada, eğer kıyafetinizin rengine ve yüz şeklinize uyumlu değilse istediğiniz görünüme sahip olamazsınız.

Ervalina tüm yüz şekilleri için farklı ve birbirinden otantik küpelerle fark yaratmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetini son derece önemseyen ve buna bağlı olarak özenle çalışan firmamız, ürün fiyatlandırmasını da minimum seviyede tutuyor. Beğendiğiniz ve yüz şekliniz için doğru olan küpe modelini geniş ürün yelpazesine sahip Ervalina’da bulabilirsiniz.

Günümüz modasında tasarım kolyeler özellikle de gençler tarafından çok rağbet görüyor. Ervalina küpe modelleri, zamansız dizaynı sayesinde uzun yıllar kullanılabilir niteliktedir. Her zevke hitap eden küpe modelleri ayrıca her yaştan kadının beğenisini kazanmaktadır. Kalitenin, modanın ve gösterişsiz şıklığın nabzını tutan Ervalina takı konusunda her zaman bir numara. Tüm takı ihtiyaçlarınız için web sitemizi ziyaret edip, ürünlerimize mutlaka göz gezdirmelisiniz.

Etiketler: ervalina
Eylül 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı