Saç Rengi ve Cilt Tonuna Göre Takı Seçimi

Saç Rengi ve Cilt Tonuna Göre Takı Seçimi

Farklı bir stil oluşturmak isteniyorsa takı seçimi yaparken göz önünde bulundurulması gereken çok şey vardır. Mesela günlük hayatta kullanılan takıların ten rengiyle ya da saç rengiyle uyumlu olup olmadığı pek önemsenmez. Halbuki saç rengi ve cilt tonuna göre takı seçimi yapmak demek kendi tarzınızı ortaya çıkartmak için harika bir fırsat.

Özel günlerde ya da sıradan günlerde tercih ettiğiniz halka küpeler, yüzükler, bileklikler ya da diğer takılar kimi zaman daha fazla ışıldamanızı sağlarken kimi zaman sizi biraz daha sönük gösterebilir. Bu yüzden takı ve diğer aksesuarları tercih ederken ten renginiz ya da saç renginizi göz önünde bulundurarak sizi tamamlayacak olan harika parçaları tercih edebilirsiniz.

Peki saç rengi ve ten rengine göre takı seçimi yapmak bu kadar önemliyse dikkat edilmesi gereken detaylar nelerdir?

Saç Rengine Göre Takı Seçimi

Takı seçimleri söz konusu olduğunda saçlarınız önemli bir yere sahiptir. Yüzük ya da diğer takılarla günlük kombinlerden harikalar yaratmak istemeniz, saç renginizi göz önünde bulundurmak zorunda olduğunuz anlamına gelir.

·       Saçlarınız sarı ise takılarla daha canlı bir görünüm yakalamanız mümkün. Bronz renklere sahip yüzükler ya da kolyeler, özellikle yandığınız zaman ışıldamanızı sağlayacak.

·       Kızıl saç rengine sahipseniz toprak tonlarının yer aldığı yüzükleri ya da diğer takıları tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra zümrüt yeşili ya da turkuaz tonlarının yer aldığı takılar da iyi bir seçim olmaktadır.

·       Kumralsanız daha çarpıcı gözükebilmeniz mümkün. Özellikle mor, pembe ya da kırmızı taşlara ya da detaylara sahip yüzükler arasından bir seçim yaparak harika bir hava yakalayabilirsiniz. Hatta dilerseniz bronz renk seçeneklerindeki yüzük, kolye, bileklik gibi takıları da değerlendirebilirsiniz.

·       Siyah ya da koyu kahve saç rengi seçeneklerine sahip olan kişiler takı seçimi konusunda biraz daha özgür hareket edebiliyor. Hem koyu renkteki hem de açık renkteki yüzükler ve diğer takılar ile kolay bir şekilde uyum yakalayabilmek bir o kadar kolay.

Tüm bu detayları öğrendikten sonra sen de aksesuarlarının tarzınla bütün içerisinde olmasını istiyorsan ervalina.com’da bulunan harika seçenekleri tercih edebilirsin.

Cilt Tonuna Göre Takı Seçimi

Cilt alt tonunuzu göz önünde bulundurarak takı seçimi yapmak istiyorsanız eğer öncelikle cilt alt tonu belirlenmelidir. Cilt tonları genellikle sıcak, soğuk, nötr olmak üzere üçe ayrılmaktadır.

Cilt tonunuzu kolay bir şekilde siz de belirleyebilirsiniz. Cilt tonunu belirlemenin yollarından biri doğal bir ışık altında bilek içindeki damarları kontrol etmektir. Eğer bileğindeki damarlar mor ya da mavi bir renkteyse soğuk alt cilt tonlarında birisindir. Ama damarlar daha yeşil görünümdeyse sıcak cilt tonuna sahipsindir. Ama bu belirtilenlerin içinde kesin olarak bir ayrım yapılamıyorsa kişinin nötr cilt alt tonuna sahip olduğu söylenir. Bu arada soğuk alt tonlara sahip kişilere bakıldığında genelde güneşte yandıkları zaman pembe bir cilt rengi oluşabilmektedir. Buna karşın sıcak alt tonlarındaki kişiler ise güneşte yandıklarında bronzlaşmaya başlamaktadır.

Sıcak cilt tonlarındaki kişiler tercih edeceği yüzüklerde ve diğer takılarda yeşil, turuncu, sarı, turkuaz gibi renkleri değerlendirebilirler.

Soğuk renk tonlarındaki kişiler ise pembe, mor, mavi ya da kırmızı renklerin yer aldığı yüzük gibi takıları tercih edebilirler. Bunların yanı sıra beyaz ya da buğday tenliyseniz de rose tonların hakim olduğu takılar ile ışıltınızı ortaya çıkartabilirsiniz.

Ervalina.com size kendinizi daha ışıltılı ve harika hissettirecek, aynı zamanda saç renginize ve cilt tonunuza uyum sağlayacak yüzükler ve farklı takılar sunmaktadır. Birbirinden şık Ervalina takıları ile havanıza hava katarak, her zaman tüm dikkati üzerinize çekebilirsiniz.

Etiketler: ervalina
Eylül 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı