Şıklığınızı Tamamlayacak 10 Takı Trendi

Şıklığınızı Tamamlayacak 10 Takı Trendi

Takılar, bir kıyafete son rötuşu eklemek söz konusu olduğunda pastanın üzerindeki kremadır. Yakında hangi parçaların popüler olacağını bilmeniz için günümüzdeki en popüler takı trendlerini açıklıyoruz.

Mühür Yüzükler

Kimsenin görmezden gelemeyeceği göz alıcı takıları seviyor musunuz? O halde şu takı trendi tam size göre: mühür yüzükler. Eskiden soylulara mahsus olan geniş ve biraz gösterişli yüzükler günümüzde pek çok influencer ve modelin parmaklarında görülüyor. Ayrıca bu yüzüklerden 2 veya 3'ünü aynı anda takabilirsiniz: büyük, orta boy ve küçük!

Barok İnciler

İnci takılar 2022'de büyük bir geri dönüşü kutladı. 2023'de tekrar gösterişli olmasını umuyoruz ve şimdi barok inciler takıyoruz. Asimetrik parıldayan inciler artık küpeleri, yüzükleri veya kolyeleri süslüyor.

Rengarenk

Renkli, daha renkli, renkli takılar! Parmaklarımız artık şık renkli takılarla birlikte uyum içinde. Bu yüzük türü 2000'lerin başında zaten çok popülerdi ve şimdi bir moda canlanmasının tadını çıkarıyor. Harika olduğunu düşünüyoruz!

Halka Zincirler

2022 yılında kuyumculuk söz konusu olduğunda halka zincirler zaten olmazsa olmazlar arasındaydı. Bu trend 2023'de de devam edecek ve şık halka zincirleri ve halkalı bilekliklerle kombinlerimize renk katmaya devam edebiliriz.

Altın ve Gümüş Birlikte

Uzun bir süre altın ve gümüş renkli takıların asla karıştırılmaması gerektiğini söylemek modaydı. 2023'de bu zamanlar geçmişte kalacak, çünkü şimdi tekrar özenle karıştırabilirsiniz. Gümüş küpe ve altın zincir? Sorun değil, sonuçta moda!

Gümüş Takılar Geri Dönüyor

Özellikle altın takılar uzun süre modaya hakim oldu. Ancak bu 2022'de değişecek: gümüşten yapılmış parçalar yükselişte. Kolyeler, yüzükler veya bilezikler olsun, gümüş her görünüme temiz bir dokunuş verir ve monokrom kıyafetler veya scandi tarzı görünümlerle özellikle güzel görünür.

Uzun İnciler

Yeni inci takıların büyükannenin mücevher kutusundan hatırladığımız muhafazakar zincirlerle hiçbir ilgisi yok: Bu sezon popüler takılar uzun zamandan beri olduğundan daha modern ve abartılı; kollarımızı, parmaklarımızı, kulaklarımızı süslüyor. Aynı zamanda boyunlarımızı da. Özellikle renkli inciler, altın ve "barok inciler" ile kombinasyonları şu anda yoğun bir şekilde popüler. Çünkü bireysel şekilleri onları modada benzersiz kılıyor.

Kalın Zincirler

Altın ve gümüş renkli kalın halka zincirler ve bilezikler uzun zamandır önemli bir moda teması olmuştur. Bu sezon da en önemli takı trendlerinden biri olan kalın zincirler hem kendi aralarında hem de diğer takılarla kombinlenebiliyor.

Stil ipucu: Boyun ve bileklerdeki kalın zincirleri romantik elbiseler, feminen bluzlar veya rahat trikolarla bir araya getirdiğinizde, stilde heyecan verici görünümler yakalayabilirsiniz ancak aynı zamanda zarif blazer görünümleri veya balıkçı yaka kazaklar ve üstler üzerine katmanlı olarak özellikle modaya uygun görünürler.

Renkli Taşlar

Renkli taşların yanı sıra her yerde renkli bir görünüme sahip gösterişli mücevherler: Bu sezon favori aksesuarlarımızdaki renkler her açıdan en büyük mücevher trendlerinden biri ve sizi her zaman iyi bir havaya sokuyor.

Stil ipucu: Renkli taşlı takıları, diğer türlü incelikli bir kıyafet için özel bir dikkat çekici ve göz alıcı olarak kullanabilir veya renkli bir görünümle eşleştirmek için birleştirebilirsiniz.

Değerli Taşlar

Kıymetli taşlı takılar uzun süre olay yerinden kaybolmuştu. 2023'de ışıltılı parçalar geri dönüyor ve görünümümüze gerçek bir cazibe katıyor. Açık mavi, pembe veya yeşil renkli taşlı yüzükler ve küpeler özellikle popülerler.

Mücevher parçaları bazen çok küçük bir değerli taşla çok narin olabilirken, diğer parçalar özellikle büyük ve göz alıcı taşlarla ilham veriyor.

Etiketler: ervalina
Haziran 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı