Elbiseye Uygun Takı Seçmenin 5 Püf Noktası

Elbiseye Uygun Takı Seçmenin 5 Püf Noktası

Takılarımı kıyafetlerimle en iyi nasıl kombinleyebilirim? Bu soruyu kendinize hiç sordunuz mu? Yeni aldığınız kolyenin yeni bluzunuzla uyumlu olup olmadığını hiç düşündünüz mü?

Aksesuarlar görünümümüzün önemli bir parçasıdır, ancak doğru olanları seçmek her zaman kolay değildir. Mücevher, örneğin bir yüzü aydınlatabilir ve en basit kıyafetin bile değerli görünmesini sağlayabilir. Peki takıları kıyafetlerle nasıl birleştirirsiniz?

Takılarımızı tam olarak nasıl birleştireceğimizi bilmiyorsak, her şeyi çözen çok basit bir kuralı takip edebiliriz: dengeyi sağlamak. Örneğin, iddialı bir kolye takıyorsanız, küpelerin neredeyse görünmez olması veya en azından minimal olması, hatta tamamen dışarıda bırakılması gerekir. Ve tabii ki tersi. Aynı şey bilezikler ve saatler için de geçerlidir: Eğer ikisini birden takmak istiyorsanız, birbirlerini dengelemeleri gerekir.

Gelin takıları kıyafetlerle kombinlemek için bazı ipuçlarına bakalım:

  • Metalleri birleştirin: Altınla altın, gümüşle gümüş vb.. Eğer bu gerçekten mümkün değilse, her iki tonu da içeren bir takı seçebilirsiniz. Kıyafetlerde ise ceket düğmelerinin veya bluzun kol düğmelerinin malzemesine çok dikkat etmeniz gerekiyor.
  • Altın: Zarafet ve değerlilikle eşanlamlı olan altın, güneşi veya sarı saçları aydınlatmaya yardımcı olur. Altın rengi takılar, kahverengi, siyah, gri, turuncu, kırmızı, bordo renklerin yanı sıra pembe gibi pastel renklerle de iyi uyum sağlar. Bu durumda görünüm resmi veya zarif olmalıdır.
  • Gümüş veya çelik: Bu renkler en iyi gündelik veya sportif bir görünümle birleşir ve kırmızı, turkuaz veya sarı gibi renkli elbiselerle iyi gider. Yine de siyahla iyi giderler, ancak resmi bir durumda beyaz altını tercih etmelisiniz.
  • Kumaşlara dikkat edin! Sade veya düz kumaştan yapılmış elbiseler ile göz alıcı takılar kullanmaktan çekinmeyin. Böylece çok sade bir görünümü de zenginleştirmiş olursunuz. Aksine desenli elbiseler giyiyorsanız çok sade ya da minimal takıları tercih ediyorsunuz; tercihen sadece küpeler. Sadece giysinizin yakası hafifse ve fazla gösterişli değilse kolye takabilirsiniz.
  • Zincirler ve yaka: Yuvarlak yakalı, kolye gibi kesimi takip eden kısa zincirleri tercih edebilirsiniz. Bir balıkçı yaka giyiyorsanız, giysinizi zenginleştirmek için uzun zincirler giyin. Ayrıca dekolte genişse dekolteyi daha canlı ve dolgun gösterecek bir süs seçebilirsiniz. Uçlu kolyelere, çok sıralı zincirlere veya büyük uçlu zincirler sizin için uygundur. Çok geniş olmayan bir V yaka giyiyorsanız, ince bir zincir seçebilirsiniz; aksine, V yaka daha derinse, kesimin yürüyüşüne eşlik eden daha uzun bir zincir uygun seçimdir. İnce bir kolye, yakalı bir bluzla iyi gider; zinciri göstermek için ilk düğmeyi açmak en iyisidir.

Somut olarak, bu şu anlama gelir: Durum ne kadar sofistike olursa, elbiseniz o kadar seçkin olmalı ve takılar da buna göre o kadar zarif olmalıdır. Öte yandan, etkinlik daha resmi değilse, elbisenizin şıklığı da daha rahat olabilir ve bu nedenle takı seçiminizi daha sade ve pragmatik tutabilirsiniz. Opera galası için zarif, dekolte bir bluz, yüksek boyunlu şık bir iş elbisesi veya alışveriş için yazlık, günlük ,bir elbise olsun: Mücevherlerin yalnızca baştan çıkarıcı ışıltısı ve sofistike ışıltısı tarzınıza son dokunuşu verir ve görünüşü, şüphesiz kişisel karakterinizi belirtir. Daha az, neredeyse her zaman daha fazladır.

Gerçekten her fırsat, modanızın en iyi yanını göstermek için harika bir fırsattır. Başka bir deyişle: Parlamak için her zaman her nedeniniz var! Sabahları işte ve akşamları dışarı çıkarken. Giyim, takı ve diğer moda aksesuarlarının şık kullanımı ile her zaman harika bir görünüm elde edersiniz. İdeal kıyafetinize her zaman temel şeylerle başlayın: kıyafetiniz veya elbiseniz. Ancak o zaman saç stiliniz ve diğer tüm moda aksesuarlarınız için planlar yapabilirsiniz.

Etiketler: ervalina
Haziran 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı